Aki a szerelembe szerelmes

A fitt lányokat lelövik, ugye?

  Történt ugyanis, hogy álltunk az edzőteremben, és egy úriember, miután nem boldogult azzal a súllyal, amivel én dolgoztam, megkérdezte, hogy egyébként sportolok-e valamit. Csodálkozva pillantottam körbe, lévén mégiscsak egy edzőteremben ácsorgunk, és szégyenlősen közöltem, körbemutatva, hogy ezt.De az úr nem adta fel, és tovább erősködött. Na jó, de úgy egyébként, sportolok-e valamit. Ismét csak magamat… Tovább »

A Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupáról – csak őszintén

  Utoljára novemberben voltam versenyen, és most újra eljött az idő, hogy felkészüljek egyre. Nem is akármilyenre, hiszen Egerben a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa került megrendezésre, ami erőemelő körökben egyenlő a magyar bajnoksággal, és ezen a versenyen való részvétel szükséges ahhoz, hogy utána a nemzetközi versenyekre, vagyis európa bajnokságra vagy világbajnokságra, meg ilyen fincsiségekre mehess. A… Tovább »

Útmutató a tökéletes reggelhez

  A tökéletes reggel 5.30-kor kezdődik. Maximum két szundi engedélyezett, ennél több már komoly veszéllyel fenyeget visszaalvás téren. Egy joghurt és a reggeli kávé után ilyen reggeleken szépen befonjuk a hajunk, és futóruhát öltünk.Leteszteljük az új telefontartó karpántot, és új lejátszási listát készítünk. Némi bemelegítés után, kisétálunk a szokott sarokra, és elkezdünk futni. Ilyen egyszerűen?Bizony,… Tovább »

Egy erőemelő verseny krónikája

  Prológus: Emlékeztek még a lányunkra, akit ott hagytunk augusztusban a Balaton partján, az égszínkék pólójában a hasonló színű ég alatt? Emlékeztek rá, hogy milyen eltökélt volt, meg céltudatos?Augusztus után a lány komoly felkészülésbe kezdett, szem előtt tartva egy októberi Európa Kupát. Az októberből november lett, Európa Kupa helyett Scitec Raw Döntő, történt, amit történt,… Tovább »

Felkészültem

Felkészültem. Felkészültem? A mantráim. Igen, felkészültem. Felkészültem fizikailag. A Muscle Beach a kiindulópont volt, a bizonyíték, hogy megy ez nekem, ha akarom. A jól ismert mozdulatokat az izmaim nem felejtették el. Az elmúlt hetekben pedig olyan keményen dolgoztam, hogy messze túlszárnyaltam minden várakozásom. Egyedül akartam végigcsinálni, hát egyedül csináltam. Most bizonyítani akarok. Másoknak, magamnak. De… Tovább »

A lány, ha erőemel

  Mindig is azok közé tartoztam, és fogok is tartozni, akik elégedetlenek a testükkel. Éppen ezért, bármilyen, a külsőmre tett megjegyzés, érzékenyen érint. A nem vagy elég vékony, sokáig visszhangzik a fülemben. Lehet, hogy nem vagyok elég vékony, de ha 107 kilót véletlenül a lábadra ejtek, az eléggé fájni fog, ugye? Nem, tényleg nem vagyok… Tovább »

Mindig legyél önmagad! Kivéve, ha lehetsz Dana Linn Bailey

    Akkor mindig legyél Dana Linn Bailey. Mert Danának lenni jó. Kapásból 12 indokot tudok felsorolni, hogy miért olyan jó. Figyelj csak! 1, Mert egy 2011-es IFBB Physique első helyet és egy 2013-as Ms. Olympia címet is a magadénak tudhatsz.     2, Mert 160 kg-t könnyedén, minden erőlködés nélkül húzol fel. ( Challenge is accepted,… Tovább »

Még mindig 120

  Emlékeztek az októberi nagy bukásra? Nos, most jött el a jóvátétel ideje. Az a bizonyos októberi nap annyira elkeserített és visszavette a magamba vetett hitet, hogy még azon is elgondolkoztam, hogy vajon akarom-e én egyáltalán a közel – vagy a távoli jövőben még egyszer edzőterembe betenni a lábam. Tudom, tudom, most többen a szívükhöz… Tovább »

Ahol a test és a lélek edződik

  Összekészíteni a táskát, és cipelni a válladon úgy, hogy mindenki tudja, hova igyekszel. A kezedben ott tartani az erőemelő övet. Kiporciózni az edzés közbeni BCAA-t, az edzés utáni proteint, még egy edzés előttit is meginni, és csak legyinteni azokra, akik azzal jönnek, hogy mennyi mérget veszel magadhoz, mert tudod, hogy messze járnak az igazságtól.Enni… Tovább »

Kedves Testem!

  Kedves Testem, Sokáig úgy gondoltam, hogy mi ellentétes oldalon állunk a csatában, és Te rendre ellenem fordulsz, ahelyett hogy támogatnál. Az utóbbi időben jöttem csak rá, hogy Te sohasem voltál gonosz vagy komisz hozzám, ellenkezőleg, amikor mostohán bántam veled, akkor sem hagytál cserben, csak én nem láttam a szemellenzőtől, amit magamra erőltettem. “Nem bízom… Tovább »

Majdnem 120-as tempó

  90 – 105 – 120 Nem, ezek valóban nem az ideális modell méretek, és nem is a saját méreteim, nagy szerencsére, bár a körte formának is megvannak  a maga szépségei. Valahol pedig ezek mégis az én méreteim, vagyis lehettek volna azok, hiszen a hétvégén ismét sor került egy Scitec Raw felhúzó kupára, amin persze,… Tovább »

Az vagy, amit megeszel – Enni vagy nem enni?

  Egyértelműen enni, nem csak azért, mert az evés egy roppant mód élvezetes tevékenységnek számít, és persze nem elhanyagolható a közösségteremtő ereje (annyira szeretem ezt a szót, “közösségteremtő” hmmm…) sem. Ha valakivel együtt tudsz enni úgy, hogy közben ne érezd kellemetlenül magad, az szerintem felemelő érzés, vagy lehet, hogy csak én vagyok olyan defektes, és… Tovább »

Sportolni jó, sportolni élvezet

  Régen volt már sporttal kapcsolatos bejegyzés. Most ismét szerelembe estem, megy az nekem könnyen, és ezt a lelkesedésemet szeretném terjeszteni a nagyvilágban. Úgyhogy jöjjön az áradozás, hogy miért is olyan nagyon jó sportolni, akár még egy ködös, őszi szombat reggelen is. Mert van valami határozottan klassz abban, hogy szombat reggel farmerben és három melegítőpulcsiban… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!