Rólunk szól

Lélegezz!

  Fogalmam sincs, hogy oldhatnám meg. Nem kapok levegőt. Nincs, semminek sincs értelme hirtelen, és mondhatjátok nekem, hogy nem lehet így elhagyni magam, de igenis, időnként el lehet. El kell. Tudom, hogy hogy éreztem magam előtted. És hogy éreztem magam veled. Én nem akarok oda visszamenni. Nem tudok, nem akarok egyedül lenni. Elfáradtam. Nem akarok mindent egyedül megoldani. Én… Tovább »

Mit akar hallani?

‘   “Mit akar maga tőlem? Mit beszél összevissza? Hogy látja. Mit lát? Hogy a szerelmet kergetem, azt látja?”/Schäffer Erzsébet/   Mit akar hallani?  Hogy vallottak már nekem szerelmet, akkor amikor még mást sirattam?Hogy előbb kellett volna jönnie? Én már nem tudok mit adni. Nekem már nincs mit adnom.Maga is azért jött, hogy vigyen tőlem… Tovább »

A társkereső applikációk új generációja

  Még a nyár folyamán várt egy üzenet a blogos postaládámban, melyben a legújabb ismerkedős applikációt, a Nearone-s ajánlotta figyelmembe az alkalmazás egyik fejlesztője. A “magyar Tindert” egy maroknyi lelkes fiatal hozta létre, hogy legyen egy kis izgalom, egy kis különlegesség a társkeresés útvesztőjében. A tesztelés olyan jól sikerült, hogy akkor éppen elegem lett az… Tovább »

“…a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó”

  “…És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó.” Hogy soha senki nem fog egy szalmaszálat sem keresztbe tenni a boldogulásodért. Ha te nem tartod az érdekeidet szem előtt, más nem fogja a sajátja elébe helyezni őket. Megérted, hogy sokan vannak olyanok, akiknek nincs idejük rád, akik nem tudnak “ezzel”… Tovább »

Ha nagyon fáj

    “…és mondjátok neki: Nagyon fáj.”/József Attila/ Tollat kérek kölcsönbe, hogy írni tudjak, ha nagyon fáj. Megharapom a szám szélét, hogy elsírhassam azokat a könnyeket, amik a szemeimben gyülekeznek, mert nagyon fáj. Nagyon fáj, hogy három boldog nap után, mindig ugyanaz történik, és nem értem, hogy miért érdemlem ki, és miért csak ennyi jut…. Tovább »

Vannak szabályaim

  Vannak szabályaim, amiket azért alkottam meg, hogy védjem magam, hogy ne kerüljek bele kellemetlen szituációkba. Másfél év szabálykövetés után azonban elbizonytalanodik az ember, hogy vajon tényleg neki van-e igaza. Másfél év után, amikor felteszik a kérdést, hogy miért is vagy egyedül, és nem gondolod-e, hogy neked kellene lejjebb adni az elvárásokból, akkor elgondolkozol, hogy… Tovább »

“Nem vagyok bolond, se vak”

  “Kár, nem is tudod milyen kár, hogy olyan messze futottál.” Tudtam, megint tudtam én előre. “Egy ideje mindig megérzem a bajt.”Nem ma kezdtem már. Nagyon jól ismerem azt a kocsibelsőben kialakuló három méter távolságot. Hogy ez fizikai képtelenség? Nem, nem az. Megoldottad. Hogy van valaki, akit fel lehet hívni az éjszaka közepén, felbecsülhetetlen. Téged… Tovább »

Mi vagyunk

    Mi vagyunk azok, akik erősnek mutatják magukat, akik szeretnek egyedül lenni, de közben azt kívánják, bárcsak valaki megkérdezné esténként, hogy telt a napjuk. Akik egy gyenge pillanatban mutatnak valamit az igazi valójukból, de a következő napon úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. Mi vagyunk, akik meghallgatnak, akik kérdeznek és tanácsokat adnak, akikre… Tovább »

Szingliségem tizennégy hónapja

Emlékeztek rá, hogy öt hónappal ezelőtt írtam egy bejegyzést, “Az a bizonyos kilenc hónap” címmel. “9 hónapja vagyok szingli. 9 hónapja kelek, és fekszek egyedül.9 hónapja tudatosan minden percben fogom a saját magam kezét, más helyett is. 9 hónapja ismerkedek magammal, és tanulom magamat. “ Na hát, ehhez hozzátevődött másik öt. Immáron tizennégy hónapja vagyok szingli. Nem… Tovább »

Három pofon

  Az alábbi történet kitaláció. Bárminemű egyezése a valósággal kizárólag a véletlen műve. Ültünk este a mólón, miközben egyre közeledett a vihar, és a feltámadó szélben vészjóslóan nyekeregtek a korhadt deszkák. A tó tükre felett néha egy-egy villám cikázott át. Félelmetes volt. Félelmetes és ugyanakkor gyönyörű, akárcsak te. Melletted mégsem félem. Tőled annál inkább. Alig… Tovább »

Társkeresős online élet III. – Újabb oldal kipróbálva

    A legutóbbi, online társkereséssel kapcsolatos írásom hatására megkerestek az egyik, eddig még ki nem próbált oldaltól, hogy szeretnék, ha kipróbálnám azt a bizonyos oldalt is, hahaha, szóismétlés, egy dobásból kimaradsz, és ehhez még egy kupont is felajánlanának, amivel az összes fizetős funkció ingyen elérhetővé válna. Egy ilyen lehetőségre naná, hogy nem mondunk nemet,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!