Rólunk szól

Fekszünk a fűben, szerelmesen

  Fekszünk a fűben, egy piros pléden, és felettünk valószínűtlenül kék az ég. Te rozét hozol, fröccsöt készítünk belőle. Én azt szeretem, te pedig a kedvemben szeretnél járni. Tudnod kellene, hogy ahhoz nincs is szükség a rozéra. Neked nincs. Elég vagy hozzá Te. Az arcodra nézve mosolyognom kell, és érzem, hogy én szépülök attól a… Tovább »

Azok a csodálatos Buday lányok

  Megrándítod a vállad, és azt mondod, hogy nem érdekel, de én már ismerlek te kölök, előttem nincsenek titkaid. Ne nekem! Csak játszod a rosszat, megadod nekik, amit akarnak, és elhiteted magaddal, hogy te is ugyanezt akarod. Mert olyan egyszerű ez az egész, ugye? Ha lehet ennyire egyszerűen is, minek bonyolítani, nem igaz? Nincsenek kellemetlen kérdések, nincs… Tovább »

“Kelj fel rózsám itt a májfa”

  “A faluban a fiúk májusfát állítottak , azt mondtad, én nem kapok, hiszen Te már nem udvarolsz többet, mert elérted a célodat. Az ujjamon ott fénylett a bizonyíték, hogy szeretsz, és engem választottál nem hosszú időre, csak egy egész életre. Bólogattam persze, hogy nincs is rá szükség, és  nem szóltam volna, hogy mennyire vágyom rá… Tovább »

Ádám, hol vagy?

  Kedves Ádám, gondolkoztam, hogy merjelek-e zavarni egyáltalán egy újabb levéllel, hiszen úgy látom, hogy a te életed mostanában jól alakul. Mondhatom, ennek én igazán örülök, és cseppet sem vagyok féltékeny. Valahogy úgy vagyok vele, hogy Ádámok és Évák jönnek-mennek, de a kitérők, kanyarok és egymás mellett elvezető ösvények után egymásra fogunk találni. Ebben biztos… Tovább »

Ma nem, Drágám

  Megfordítottam a párnámat. A fekete oldala van felül. Tudod, mit jelent? 52 nap. Meg az a pár előtte, amit azért nem számolunk, mert már akkor egyszer megtörtél. Színház az egész világ, és színész benne minden nő és férfi. A feszültséget  előbb-utóbb, valahogyan fel kell oldani. Semmi nem történik ok nélkül. Ha egy fegyver megjelenik… Tovább »

A lány a képről

  Nem tudtam rólad sokáig beszélni. Egyszer szerettem volna valami igazán szépet írni, de korainak éreztem még, félve attól, hogy majd megrémisztelek téged is a feltoluló érzelmeimmel. Csak nehogy sok legyen neked ez az egész, csak nehogy sok legyek én.  Nem írtam meg, és most már bánom egy kicsit, akkor nagyon kellett volna, hogy kimondjam… Tovább »

Ha Aidan jön Mr. Big helyett

  Pedig világéletedben Mr. Big-et hajkurásztad. Üldözted a tökéletest, kerestél valakit, aki illik a képbe, amit te kitaláltál. Megfeszültél, hogy kellj valakinek, akiről azt hitted, hogy kell neked is. Aztán idővel rájöttél, hogy nem vagy te Carrie, hiába szereted a kávét, és hiába írsz a 126. elcseszett kapcsolatodról, hiába képzelitek magatokat a barátnőddel sokat látott szingliknek, nincs… Tovább »

Bálint napra

  Nem szeretem a Valentin napot. Nem szeretem, ha van párom, és pláne nem szeretem, ha nincs. Sőt, ezt a szót sem szeretem, hogy “pár”. Nem szeretem a Valentin napot. És nem azzal indoklom meg, hogy ez senki másnak nem jó, mint a kereskedőknek, és nem csak ezen az egy napon kell szeretni egymást. Egyébként, tényleg… Tovább »

Tudom, hogy nem mérsz rám többet, mint amit el tudok viselni

  Maria térdre ereszkedett, és kezét imára kulcsolta:“Istenem. Régen nem szólítottalak már meg, és most megint kérni jöttem. Nem én vagyok a legjobb bárányod, hiszen mindig csak a szükség óráján fordulok hozzád. Talán néha már nem is számolsz velem, és csak reménykedem, hogy Te sokkal nagyvonalúbb vagy annál, minthogy büntetést mérj tékozló lányodra. Valahol mélyen ősi bizalommal… Tovább »

Még mindig nem adtam fel

      Kedves Ádám, Jól vagyok, köszönöm. Elmúlt a karácsony, én pedig visszatértem a pörgős mindennapokba, tudod, hogy ezekben érzem magam igazán jól. Most egészen március elejéig minden hétvégém tele van programokkal. Hogy milyen volt az ünnep? Furcsa. Talán most először éreztem meg, hogy milyen is igazán „fölnőttnek” lenni. Most először nem hittem a… Tovább »

A tetovált lány

  “A tetoválás egy életre szóló emlékeztető. A nagy felismerések vagy a fontos elhatározások maradandó nyoma.”/Angelina Jolie/ Újabb tetoválást csináltattam. Nagy szerencse, hogy a szeretetem határtalan, így egyformán jut belőle a rózsáimnak és az iránytűmnek is. Van ám valami perverz abban, hogy súlyos pénzeket hagyunk ott jó néhány óra fájdalomért, aminek még a végén örülünk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!