Aki a szerelembe szerelmes

A fitt lányokat lelövik, ugye?

  Történt ugyanis, hogy álltunk az edzőteremben, és egy úriember, miután nem boldogult azzal a súllyal, amivel én dolgoztam, megkérdezte, hogy egyébként sportolok-e valamit. Csodálkozva pillantottam körbe, lévén mégiscsak egy edzőteremben ácsorgunk, és szégyenlősen közöltem, körbemutatva, hogy ezt.De az úr nem adta fel, és tovább erősködött. Na jó, de úgy egyébként, sportolok-e valamit. Ismét csak magamat… Tovább »

A lány, ha erőemel

  Mindig is azok közé tartoztam, és fogok is tartozni, akik elégedetlenek a testükkel. Éppen ezért, bármilyen, a külsőmre tett megjegyzés, érzékenyen érint. A nem vagy elég vékony, sokáig visszhangzik a fülemben. Lehet, hogy nem vagyok elég vékony, de ha 107 kilót véletlenül a lábadra ejtek, az eléggé fájni fog, ugye? Nem, tényleg nem vagyok… Tovább »

Sportolni jó, sportolni élvezet

  Régen volt már sporttal kapcsolatos bejegyzés. Most ismét szerelembe estem, megy az nekem könnyen, és ezt a lelkesedésemet szeretném terjeszteni a nagyvilágban. Úgyhogy jöjjön az áradozás, hogy miért is olyan nagyon jó sportolni, akár még egy ködös, őszi szombat reggelen is. Mert van valami határozottan klassz abban, hogy szombat reggel farmerben és három melegítőpulcsiban… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!