Rólunk szól

A társkereső applikációk új generációja

  Még a nyár folyamán várt egy üzenet a blogos postaládámban, melyben a legújabb ismerkedős applikációt, a Nearone-s ajánlotta figyelmembe az alkalmazás egyik fejlesztője. A “magyar Tindert” egy maroknyi lelkes fiatal hozta létre, hogy legyen egy kis izgalom, egy kis különlegesség a társkeresés útvesztőjében. A tesztelés olyan jól sikerült, hogy akkor éppen elegem lett az… Tovább »

Levelet kaptam

  Kaptam egy levelet szombat este. Egy rég látott fiútól, akivel csaknem egy évvel ezelőtt találkoztam utoljára. Megkérdezte, hogy emlékszem-e rá?Hogyne emlékeztem volna. Nekem ő akkor nagyon tetszett, jól is éreztem magam vele, ám a homályos ígéretek és fogadkozások után, ő is eltűnt. Milyen meglepő. Én magamat okoltam. Ki mást? Nem elég szép, csinos, okos,… Tovább »

Egy este Csernus dokival

  Adott egy hölgyemény, aki ugye én lennék, kinek se párkapcsolata, se arra utaló jel, hogy az elkövetkezendő 100 évben lesz. Milyen előadásra megy el? Szabad a gazda? Naná, hogy olyanra, amely a párkapcsolaton belüli kommunikációról szól. Egyértelmű! Legyünk optimisták! Ha majd egyszer lesz, akkor már annyira nagyon ki leszek okosítva, hogy mindenki rettegjen tőlem…. Tovább »

Számadás: letészem a lantot, elég volt

  Kissé hatásvadász cím, nemde? Kérlek, nézzétek el nekem. Ilyenekkel szórakoztatom magam. De nagy tévedés nem történik, tényleg leteszem, csak nem ezt az egyetlen és igaz hangú lantot, hanem egy másikat. Mert elég volt, hogy sosem vagyok elég. Elég valamilyen, amire lehet hivatkozni. Most éppen elég vékony. Múltkor elég extrovertált, aztán elég ahhoz, hogy beleszeressenek,… Tovább »

Képzelt beszélgetés egy nem létező kapcsolatról

  Képzeld el. Képzelj el minket, képzeld el, ahogy beszélgetünk. Mondjuk egy fröccs mellett, az asztal két oldalán. Vagy csak én iszom a fröccsöt, te meg beszélsz. Egyfolytában, megállás nélkül. Én meg hallgatlak. Képzeld el, hogy hallgatlak, egyre csak hallgatom a nagyra törő terveidet, és megkérdezem magamtól, hogy hol vagyok én ebben az egészben. És… Tovább »

Azok a szép, szakállas férfiak

  “Miért érzem úgy, hogy vonzódsz a szakállas, tetovált férfiakhoz?” Mert van benne némi igazság. Van egy típusom. Kinek nincs? Nem azt jelenti, hogy csak olyanokkal volt eddig dolgom, de ha szembe jön velem öt srác az utcán, tuti, hogy a szakállas, tetováltat szúrom ki. Azok a srácok, “olyan Hajnisok.” Lumberszexuális. Tudjátok, az milyen? Mint… Tovább »

Miért vagyok egyedül?

  Hogy miért vagyok egyedül? Tényleg kíváncsi vagy rá? Rendben, elmesélhetem, de nem lesz rövid. A legjobb, ha helyet foglalsz itt mellettem. Úgy is van. Csüccs. Akkor kezdem. Azért vagyok egyedül, mert hiszek abban, hogy nem kell mindent feltétlenül megjavítani. Hogy néha el kell engedni, és fel kell ismerni, amikor eljön ez a pillanat. Hiszek… Tovább »

Tinderország királylánya

  Élt egyszer egy rózsaszín kiskirálylány, aki elhatározta, hogy kezébe veszi az irányítást, és elindul megkeresni az ő hercegét, legyen is bármerre elbújva, legyen elvarázsolva, őrizze a gonosz mostoha és a tűzokádó sárkány hét lakat alatt, ő bizony akkor is megtalálja.Kereste hegyen-völgyön, erdők mélyén, barlangokban, de sehol sem akadt rá. Gondolta, ördög és pokol, lesz,… Tovább »

Aki másfél éve egyedül van

  Aki másfél éve egyedül van, annak megváltoznak az elvárásai magával és másokkal szemben is. Az már nem menekül másokhoz. Hiába vágyik rá már néha kétségbeesetten , hogy őt is szeressék, elmegy onnan, ahol nem szeretik, vagy nem jól szeretik. Nem úgy szeretik, ahogyan az neki jó. Aki egyedüllétét már nem hónapokban, hanem években méri… Tovább »

Szingliségek

  Még mindig és megint. Megunhatatlan és kiapadhatatlan forrás ez. Aki szingli, azt bizonygatja, hogy miért jó annak lenni, és hogy miért nem is kellene neki kapcsolat. Aki kapcsolatban van… ugye tudjátok mi következik? Igen, pont a fordítottja. Sajnálja szegény szingliket, magasztalja a “kapcsolatban” státuszt, és azt, hogy “egyedülálló” úgy mondja ki, mintha valami vírus lenne, amivel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!