Rólunk szól

Mindennek a fele hazugság

  Magadat keresed az írásokban, és akkor találsz majd rá, amikor a legkevésbé számítasz rá. Milyen érzés?Már nem a te neved tűnik fel elsőnek a messengeren, a kedvencek között. Mondd csak, milyen érzés.Miért olyan meglepő, ha egy lány viselkedik úgy, mint egy fiú? Ha azt mondja, hogy csak ennyi, és semmi több?Azt hittem, nekem már nem… Tovább »

A lány a képről

  Nem tudtam rólad sokáig beszélni. Egyszer szerettem volna valami igazán szépet írni, de korainak éreztem még, félve attól, hogy majd megrémisztelek téged is a feltoluló érzelmeimmel. Csak nehogy sok legyen neked ez az egész, csak nehogy sok legyek én.  Nem írtam meg, és most már bánom egy kicsit, akkor nagyon kellett volna, hogy kimondjam… Tovább »

Ha válasz érkezik a levélre

  Nem is mindig azért írunk levelet, mert választ várunk rá. Időnként csak jó leírni a gondolatainkat, és szabadjára engedni őket. Ilyenkor mintha valójában meg is szabadulnánk valami nagy- nagy tehertől, és az isteni gondviselésre bíznánk sorsunk további alakulását. De mi történik akkor, ha egy ilyen levélre, amire valójában nem is várunk választ, mégis felel valaki?Hamarabb,… Tovább »

Még mindig nem adtam fel

      Kedves Ádám, Jól vagyok, köszönöm. Elmúlt a karácsony, én pedig visszatértem a pörgős mindennapokba, tudod, hogy ezekben érzem magam igazán jól. Most egészen március elejéig minden hétvégém tele van programokkal. Hogy milyen volt az ünnep? Furcsa. Talán most először éreztem meg, hogy milyen is igazán „fölnőttnek” lenni. Most először nem hittem a… Tovább »

Válaszlevél Évának

  Férfi szavak, férfi tollból, férfi kézzel leírva.Hogy más hang is legyen, ne csak az enyém. Ne csak Éváé. Egy írás, amit kaptam. Amit most megoszthatok Veletek. Ha kíváncsiak vagytok az írójára, ha tudni szeretnétek, hogy ki rejtőzik Ádám mögött… talán itt megtaláljátok. “Kedves Éva! Olvasva leveleidet, ráébredek, hogy időnként, tényleg vehettem volna a fáradtságot arra, hogy magam… Tovább »

A társkereső applikációk új generációja

  Még a nyár folyamán várt egy üzenet a blogos postaládámban, melyben a legújabb ismerkedős applikációt, a Nearone-s ajánlotta figyelmembe az alkalmazás egyik fejlesztője. A “magyar Tindert” egy maroknyi lelkes fiatal hozta létre, hogy legyen egy kis izgalom, egy kis különlegesség a társkeresés útvesztőjében. A tesztelés olyan jól sikerült, hogy akkor éppen elegem lett az… Tovább »

“…a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó”

  “…És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó.” Hogy soha senki nem fog egy szalmaszálat sem keresztbe tenni a boldogulásodért. Ha te nem tartod az érdekeidet szem előtt, más nem fogja a sajátja elébe helyezni őket. Megérted, hogy sokan vannak olyanok, akiknek nincs idejük rád, akik nem tudnak “ezzel”… Tovább »

“Minden kislánynak kell mondani, hogy szép”

  Minden nőnek kell, hogy gyönyörűnek nevezzék. Hogy önmagát gyönyörűnek nevezze. Hiszen bárki mondhat bármit, ha én nem azt látom. De ha eleget mondom magamról hogy gyönyörű vagyok, más is annak lát majd. Még olyankor is, amikor úgy érzem, hogy nincs is rajtam semmi extra. Akkor is elismerően néznek rám. Nem önhittség ez, hanem a… Tovább »

Levelet kaptam

  Kaptam egy levelet szombat este. Egy rég látott fiútól, akivel csaknem egy évvel ezelőtt találkoztam utoljára. Megkérdezte, hogy emlékszem-e rá?Hogyne emlékeztem volna. Nekem ő akkor nagyon tetszett, jól is éreztem magam vele, ám a homályos ígéretek és fogadkozások után, ő is eltűnt. Milyen meglepő. Én magamat okoltam. Ki mást? Nem elég szép, csinos, okos,… Tovább »

Október 5.

  Két év. 731  nap. 17 544 óra. 1 052 640 perc.Az ember szíve átlag 72-szer dobban egy perc alatt. 75 790 080. Ezen azon szívdobbanásoknak a száma, melyek már utánad történtek. 75 790 080 szívdobbanásnyi idő óta nem vagy velem. 75 790 080-at dobbant a szívem egyedül. Időnként ugyan mellécsapódott másvalakié is, de ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!