Rólunk szól

Biztonságban vagyunk

– Marilyn! Gyere Aranyhajat nézni! – kiabált fel egy vékony kislányhang az emeletre. – Hallod Marilyn? Indulás magadat csodálni a tévében. – És ha én vagyok Aranyhaj, te Flynn Ryder leszel?– Amit csak szeretnél királylány, az leszek – és a gyerekszoba kellős közepén a rózsaszín széken ülve, könnyed csókot adott ismét a lány szájára. Marilyn… Tovább »

A Polmerick család

  “– Hmmm…nem is tudom… – bizonytalanodott el a lány.– Emlékezz! Izgalmas élet, ellenállhatatlan pasi. Nem mondhatsz, nemet. Meg, igazából nem is kérdeztem a véleményed. Jössz velem, és kész. – Ohh, hogy már megint eldöntöttél helyettem mindent. Miért nem lepődök meg rajta..– Csak segítek jó irányba terelni az életed. – A lovagiasságod mindig ámulatba ejt…. Tovább »

Jössz velem Rómába?

“– Kérlek, Jamees! Mondd el!- nézett szépen Marilyn, és tudta, hogy aljas módszert vetett be, de a kíváncsiság furdalta az oldalát. – Jajj, ezt ne csináld! Ha elmondom, utána válaszolsz?– Cserkészbecsszó! – keresztezte az ujjait Marilyn. – Ááhh, utálok ilyen kenyérre kenhető lenni – forgatta a szemeit James. – De legyen meg a királylány akarata!… Tovább »

Ki az a Marco?

– És azért hordod magadnál, mert hülye firkálgatás. Egyértelmű. Én is rengeteg kis hülye firkálmányomat hordom a farzsebemben. – Tényleg? Nem is mondtad!- tettetett meglepődést Marilyn. – Ne vicceld el! Az az én feladatom. Ne cseréld fel a szerepeket!– Igenis főnök! Ne most James. Inkább induljunk el. Nem állok most készen egy újabb vitára veled.– Rendben, de… Tovább »

Megmenteni a gyermeket

– Ez már a második nap. Igazán szólhattál volna. Hello James, Marilyn vagyok, egy őrült nő, aki elcipel egy végenincs utazásra. Jah, egyébként írtam egy könyvet. – Nem egy egész könyv. – Majd lesz. Elolvasom. – Nem olvashatod el!– Drágám, ez nem kérdés volt. Hagyd a mestert, addig foglald el magad szépen! Reggelizz meg!- tessékelte arrébb a lányt,… Tovább »

Egy új történet

– Jah, ez már a második felvonás. Mire vár még katona? – kiáltott rá a fiú.- Azt hiszi, a telefon magától fog tárcsázni? Nem érünk rá egész este a magánügyeivel foglalkozni. Szedje a formás lábait, és lóduljon a telefonhoz!Marilynből hangos nevetés tört ki, de olyan, hogy kétrét görnyedt, és levegőt is alig kapott. Percekig tartott,… Tovább »

Igenis, Uram!

– Hát nem is tudom… – emelt fel James egy másik zacskót, és úgy nézett bele, mint aki nem tudja, hogy mi van benne. – Van még egy sonkás szendvicsem, de az meg biztos, hogy tele van tartósítószerrel, úgyhogy a helyedben nem enném meg. – Add ide! – csapott le Marilyn a zacskóra, és Jameshez hasonlóan,… Tovább »

Bosszantó, rámenős és mégis…

“– Merre ?– A végtelenbe és tovább.– Szereted a Toy Story-t?– Nem mondhatni. – Különösebben én sem rajongok érte. Annyira.Egymásra néztek, mint két cinkostárs, és nekiindultak a végtelennek. Na meg egy kicsivel tovább.” Ha nem olvastátok az előző részt, vagy régen olvastátok, és szívesen felfrissítenétek az emlékezetetek, akkor itt megtehetitek. ———————————————————————————————————————————————————————- Marilyn már éppen a… Tovább »

Még mindig őrült

“- Marilyn vagyok!– Én pedig James! Akkor kedves Marilyn! Biztos, hogy ezt akarod? – nézett mélyen a szemébe. “Egészen helyes”– futott át Marilyn agyán a gondolat. – Hogy hogy nem vette eddig észre? Ezt akarta-e? Igazából nem, nem akarja, de nem maradt más választása. Vagy ez, vagy a semmi. Vagy ez lesz élete legnagyobb kalandja,… Tovább »

“Akkor őrült vagy!”

Soha nem csinált semmilyen őrültséget. Mindig ő volt a jó kislány, aki azt tette, amit vártak tőle. Jól viselkedett, nem járt bulizni, befejezte az iskolát kitűnő eredménnyel. A fiúk …. 18 éves koráig rá sem mert nézni a fiúkra, és aztán sem büszkélkedhetett túl nagy sikerekkel. Élte az életét, úgy ahogy azt kellett, egyik nap jött a másikra…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!