Rólunk szól

Túlélési kalauz a pesti éjszakákhoz

  Itt a jó idő, ennek örömére a lányok is újra elindultak,  és belevetették magukat a budapesti nyári éjszakába. És mint tudjuk, hogy “Budapest nyáron sokkal szabadabb” és ” minden szabad, ami nem tilos”, gondolhatjátok, hogy milyen csuda dolgok történtek velük. Nagy bölcsességekre is rájöttek, és sok mindent tanultak ismét, mert szerencsére mindig készen állnak a… Tovább »

Töredékek pécsi módra

  Viccesek vagyunk és szórakoztatóak. Olyan, mintha lenne önbizalmunk, pedig nincs. Mivel lányok vagyunk, központi témánk a kinézetünk. Meg a kávé. Imádjuk a szóvicceket, a kétértelmű mondatokat, az iróniát. Meg a pasikat. Néha megfejtjük a világot. És emelkedett hangvételű eszmecserét kezdünk Csontváry festészetéről. Vagy a vallásháborúkról.Egyébként meg csak értelmetlen dolgokat hordunk össze-vissza. De viccesek vagyunk… Tovább »

Két lány, két nap, egy magyar tenger

  Tudod, mennyi mindenre elég két nap? Ha jól csinálod, akkor mindenre elég. Elmondom, hogy is kell az ilyet elvégezni. Először is, úgy kell csinálni, hogy megfontoltan felkészültök az utazásra. Még véletlenül sem az utolsó pillanatban -Megyünk Balatonra?-Menjünk, lesz pénzem! – Nézel szállást? – Ez jó lesz! – Foglaljam? Már le is foglaltam! – módon…. Tovább »

A lányok Veszprémbe mennek

  Veszprémi hétvége, lányok között, nevén nem nevezett barátnővel, a színfalak mögött. Már a vonatúton “komolyra” fordítottuk a szót:– De most komolyan, én nem tudok komoly emberekkel komolyan beszélgetni. Ellenállhatatlan késztetésem van, hogy a komoly kérdésre komolytalan választ adjak. Aztán kieszeltük a megfelelő haditervet Veszprém meghódítására:– Egy új várost csak a lakóin keresztül ismerhetsz meg… Tovább »

Ha te Christina vagy, én vagyok Meredith

  Te vagy Christina, és én vagyok Meredith. Csak Owen és Dereck hiányoznak. Te vagy Miranda, én Carrie. Egyszer meglesz a saját Steve-ünk és Bigünk, csak egy kicsit fiatalabbak lesznek, na meg helyesebbek is. Tudom. Néhány dologról sokat tudunk, mégis kevésnek érezzük. Van, amiről tényleg keveset, és nem is értjük, hogyan élhettünk teljes életet ilyen… Tovább »

Félúton

  Tudtad, hogy a Vácra tartó vonat az Állatkert és az egykori Vidámpark háta mögött megy el, és a vonatablakból rálátni a madarak és selyemmajmok ketreceire? Hogy a vonat Gödön halad keresztül, ahol mostohapapámnak volt egy telke, és sokat aludtunk kint a házban, ahol a plafont el lehetett érni a kezünkkel, és Cola márkájú kólát… Tovább »

Mi vagyunk

    Mi vagyunk azok, akik erősnek mutatják magukat, akik szeretnek egyedül lenni, de közben azt kívánják, bárcsak valaki megkérdezné esténként, hogy telt a napjuk. Akik egy gyenge pillanatban mutatnak valamit az igazi valójukból, de a következő napon úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. Mi vagyunk, akik meghallgatnak, akik kérdeznek és tanácsokat adnak, akikre… Tovább »

Hagyd kint a valóságot! – A lányok a Parkba mennek II.

Jogos a kérdés, hogy ami egyszer bevált, azon ugye miért is változtatnánk? Tehát, nem is változtatunk rajta. Két hét telt el a legutóbbi Parkos buli óta, és egy nyárutói hosszú hétvége egy újabb őrült éjszaka után kiált.  Különösen jól jön ez akkor, amikor az ember lányának szívfájdalma van. Az idők pedig olyanok, hogy ez viszonylag… Tovább »

A lányok a Parkba mennek

Mert van olyan, amikor ki kell engedni a gőzt. Amikor túl sok minden összejön, és jó egy estét szabadon eltölteni.Amikor még emlékeket gyűjtünk, amikor még kihasználjuk a nyárból azt, ami hátra van, hogy elmondhassuk, ez volt életünk nyara.  Mert ez volt, ugye? Good girls gone bad. Néha. Ez is hozzánk tartozik. Ilyenek vagyunk.  Irány a Park!… Tovább »

Ilyenek az igazi lányok

“Az igazi lányok nem tökéletesek, mert a tökéletes lányok, nem igaziak.” Sokat gondolkoztam azon, hogy milyenek lehetnek azok a bizonyos “igazi lányok.” Vajon magassarkút hordanak, rövid szoknyában járnak, és mindig divatosan manikűrözöttek a körmeik?Vagy lehet, hogy inkább azok az igaziak, akik hosszú fonatban hordják a hajukat, hegedűn játszanak, és hétvégente almás lepényt sütnek a kedvesüknek?… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!