Rólunk szól

Boldogságosságok #25

Az úgy volt, hogy nemcsak a Töredékek miatt kaptam komoly fenyegetést, hanem a Boldogságosságok miatt is. Így teljesen összekaptam magam, és az elmúlt hónapban lelkesen írogattam, hogy újra életre keljenek ezek a “rovatok”. (Hmm, de szép kifejezés.)Két kitétel volt: 31 nap- 31 boldogság és no pasi. Az egyik része sikerült is: semmi pasival kapcsolatos boldogság. (Hogy volt… Tovább »

Boldogságosságok #24

Az elmúlt két hónap boldogsága, élményekkel, pozitív visszajelzésekkel, sok-sok napsütéssel és tavasszal, hézagosan, mostantólténylegmindenesteíromőket, deígyisvanazértpár. *rajongani képekért *tavaszi dekoráció * takarítani * négy napos hétvége * Grace klinika+ filmes maraton * 12 órát aludni * varrni és pénzt kapni érte * nápolyi * “Más vagy, mint a  többiek”* együtt nevetni valakivel * jegyzetlapok * napsütés… Tovább »

Boldogságosságok #23

“A boldogság egy folyamatosan körülöttünk lévő dolog, amire mindennap rá kell csodálkozni, és akkor nem tűnik el.”/Csemer Boglárka – Boggie/   * az alakuló lábam * könyvet kapni kölcsönbe * valaki, aki figyel rám * Budapest korán reggel* megszólalni angolul * eső közben tavaszillatot érezni* 3 óra szabadon *egy mosoly az utcán * I <3… Tovább »

Boldogságosságok #22

  Boldogságaim, amelyek rendszerint evéshez, iváshoz, találkozáshoz, beszélgetéshez, íráshoz, olvasáshoz, vagy bármi máshol kapcsolódnak.Ebben a hónapban volt belőlük egy pár.   1, Mézeskalácsos latte Anyuval2, Cicás ing3, Minnie egeres naptár4, Tesóval nevetni, úgy, hogy tőlünk zeng az egész busz5, Falafel szendvics6, Színezni7, Elaludni összekuporodva az ágyon8, Amikor csak úgy jönnek a szavak9, Reggel korán Tescozni… Tovább »

Boldogságosságok #21

A boldogságaimból is egyértelműen kiderül, hogy közeledik a karácsony… *50 kg-os fekvenyomás * hógömb, amit azért kaptam, mert olyan vagyok, mint a benne lévő kislány * karácsonyi színezőt kapni * Kis herceg – a film * játékban könyvet nyerni * új agyneműt felhúzni * valaki, akit inspirálok * egy találkozó * kávé mellett írni *… Tovább »

Boldogságosságok #20

  Nem is kell hozzájuk magyarázat, mert önmagukban is megállják a helyüket. Sokfélék. Aprók és nagyok. Jut belőlük minden napra egy. De van, hogy több is. * a gyertya eloltása után a szobában maradó illat * “sütőtöközős” esték * rózsaszín körmök a lábamon * kora reggeli futás * új rózsaszín esernyő * mamusz + takaró… Tovább »

Boldogságosságok #19

  Leszoktam a boldogságok írásáról. Mármint a napi, esti írásról. Talán, mert már nem kellenek kapaszkodók? Talán, mert lusta vagyok?Talán, mert ha túl jó napom van, akkor olyan fáradtan dőlök be az ágyba, hogy nem akarok krónikázni. Ha pedig rossz napom van, akkor örülök, hogy véget ért. Tudom én a listám nélkül is, hogy van… Tovább »

Boldogságosságok #18

“Tényleg olyan ritkák a boldog pillanatok? – kérdezte aznap este a csillag. A fa épp leeresztette szempilláit, hogy kipihenje magát. Megmozzantotta ágait, és álmosan felelte: – Nem… nem. Nem annyira ritkák. Csak hát… az emberek az eszükkel hajszolják azokat a pillanatokat. Pedig az – hogy mondjam neked? – a szív ügye. – Mesélj nekem a… Tovább »

Boldogságosságok #17

  ” Hogy boldog vagyok-e most? Azt hiszem. És már nem félek a boldogtalanságtól. Ez is rendben van. Már úgy érzem, hogy minden jó. És ez a lényeg, ez az ajándék.” /Robin Williams/ “A boldogságot csak következetesen lehet elérni, ha önmagamra fel tudok nézni, és a másik is felnéz rám.” /Csernus Imre/ ——————————————————————————————————————————————————————–   Milyen… Tovább »

Boldogságosságok #16

Mert mindig, minden napban van valami, ami jó. Olykor az egész nap a felkeléstől a lefekvésig, sőt, ilyenkor még az álmaink is szépek, máskor csak egy mosoly, egy finom étel, vagy éppen az hozza a megnyugvást, hogy ez a nap is véget ért. De biztosan tudom, hogy minden napban van valami, ami jó. És ha megtaláljuk… Tovább »

Boldogságosságok #15

* reggeli után visszaaludni * macskajaj ellen húsos táska * “Hajnika, ugye tudod, hogy nagyon csinos voltál ma? ” * cicát simogatni * nyerni egy belépőt, még ha nem is tudok elmenni a rendezvényre * új ruhákat vásárolni, és létrehozni azt a bizonyos nyári ruhatárat * extra cuki kolleganők * kilépni a komfortzónából, és lógni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!