Aki a szerelembe szerelmes

A fitt lányokat lelövik, ugye?

  Történt ugyanis, hogy álltunk az edzőteremben, és egy úriember, miután nem boldogult azzal a súllyal, amivel én dolgoztam, megkérdezte, hogy egyébként sportolok-e valamit. Csodálkozva pillantottam körbe, lévén mégiscsak egy edzőteremben ácsorgunk, és szégyenlősen közöltem, körbemutatva, hogy ezt.De az úr nem adta fel, és tovább erősködött. Na jó, de úgy egyébként, sportolok-e valamit. Ismét csak magamat… Tovább »

A Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupáról – csak őszintén

  Utoljára novemberben voltam versenyen, és most újra eljött az idő, hogy felkészüljek egyre. Nem is akármilyenre, hiszen Egerben a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa került megrendezésre, ami erőemelő körökben egyenlő a magyar bajnoksággal, és ezen a versenyen való részvétel szükséges ahhoz, hogy utána a nemzetközi versenyekre, vagyis európa bajnokságra vagy világbajnokságra, meg ilyen fincsiségekre mehess. A… Tovább »

Egy erőemelő verseny krónikája

  Prológus: Emlékeztek még a lányunkra, akit ott hagytunk augusztusban a Balaton partján, az égszínkék pólójában a hasonló színű ég alatt? Emlékeztek rá, hogy milyen eltökélt volt, meg céltudatos?Augusztus után a lány komoly felkészülésbe kezdett, szem előtt tartva egy októberi Európa Kupát. Az októberből november lett, Európa Kupa helyett Scitec Raw Döntő, történt, amit történt,… Tovább »

Felkészültem

Felkészültem. Felkészültem? A mantráim. Igen, felkészültem. Felkészültem fizikailag. A Muscle Beach a kiindulópont volt, a bizonyíték, hogy megy ez nekem, ha akarom. A jól ismert mozdulatokat az izmaim nem felejtették el. Az elmúlt hetekben pedig olyan keményen dolgoztam, hogy messze túlszárnyaltam minden várakozásom. Egyedül akartam végigcsinálni, hát egyedül csináltam. Most bizonyítani akarok. Másoknak, magamnak. De… Tovább »

A lány, ha erőemel

  Mindig is azok közé tartoztam, és fogok is tartozni, akik elégedetlenek a testükkel. Éppen ezért, bármilyen, a külsőmre tett megjegyzés, érzékenyen érint. A nem vagy elég vékony, sokáig visszhangzik a fülemben. Lehet, hogy nem vagyok elég vékony, de ha 107 kilót véletlenül a lábadra ejtek, az eléggé fájni fog, ugye? Nem, tényleg nem vagyok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!