Rólunk szól

Ádám, hol vagy?

  Kedves Ádám, gondolkoztam, hogy merjelek-e zavarni egyáltalán egy újabb levéllel, hiszen úgy látom, hogy a te életed mostanában jól alakul. Mondhatom, ennek én igazán örülök, és cseppet sem vagyok féltékeny. Valahogy úgy vagyok vele, hogy Ádámok és Évák jönnek-mennek, de a kitérők, kanyarok és egymás mellett elvezető ösvények után egymásra fogunk találni. Ebben biztos… Tovább »

Ha válasz érkezik a levélre

  Nem is mindig azért írunk levelet, mert választ várunk rá. Időnként csak jó leírni a gondolatainkat, és szabadjára engedni őket. Ilyenkor mintha valójában meg is szabadulnánk valami nagy- nagy tehertől, és az isteni gondviselésre bíznánk sorsunk további alakulását. De mi történik akkor, ha egy ilyen levélre, amire valójában nem is várunk választ, mégis felel valaki?Hamarabb,… Tovább »

Még mindig nem adtam fel

      Kedves Ádám, Jól vagyok, köszönöm. Elmúlt a karácsony, én pedig visszatértem a pörgős mindennapokba, tudod, hogy ezekben érzem magam igazán jól. Most egészen március elejéig minden hétvégém tele van programokkal. Hogy milyen volt az ünnep? Furcsa. Talán most először éreztem meg, hogy milyen is igazán „fölnőttnek” lenni. Most először nem hittem a… Tovább »

Válaszlevél Évának

  Férfi szavak, férfi tollból, férfi kézzel leírva.Hogy más hang is legyen, ne csak az enyém. Ne csak Éváé. Egy írás, amit kaptam. Amit most megoszthatok Veletek. Ha kíváncsiak vagytok az írójára, ha tudni szeretnétek, hogy ki rejtőzik Ádám mögött… talán itt megtaláljátok. “Kedves Éva! Olvasva leveleidet, ráébredek, hogy időnként, tényleg vehettem volna a fáradtságot arra, hogy magam… Tovább »

Szerető barátnőd, Éva

  Drágám! Elnézésedet kell kérnem, hogy csak most írok, de azt kell mondanom, hogy egy merő felfordulás volt az elmúlt hetem. Tudod, hogy mennyire szeretem a rendezettséget, és szeretek szépen, a tervek szerint haladni, igen, tudom, mindig azt mondod, hogy irányításkényszerem van, de ez cseppet sincs így. Na ezen a héten semmi sem alakult a… Tovább »

Kedves Éva!

  Kedves Éva, Kereslek. Kereslek mindenhol, de nem talállak. Néha érzem az illatod, látom a szemeid, hallom a hangod, de az egész látomás a pillanat törtrésze alatt tovatűnik. Nem is igazán Te voltál az.Néha azt hiszem, megtaláltalak. De Te észre sem veszel. Jól tudom, hogy neked a vagány fiúkon áll meg a szemed, akik rendszerint… Tovább »

A felém nyújtott kéz

  Olyan ösztönös mozdulatok ezek, ezer év előttről. Ahogy a válladra hajtom a fejem, ahogy a kezem a kezed, ahogy a szád a számat keresi.Ahogy becsukom a szemem, hogy maradásra bírjalak, hogy ne menj még, még öt, még tíz percig ne. Csak addig maradj még. Csak hallgassuk egymás lélegzését, és ne szóljunk egy szót se…. Tovább »

Szeretném, szeretnélek

    Tudod, mostanában arra kelek reggelente, hogy már nem is várlak annyira. Nem úgy, mint régebben, más napokon, amikor ébredés után még álmos szemmel is mellbe vágott a hiányod, és inkább visszabújtam volna a takaró alá. Mára már megszoktam. Betábláztam a napjaimat, minden percemet pontosan. A cél, hogy este csak bedőljek az ágyba, mert… Tovább »

Az egyetlen

  Ismerősek lehetnek az alábbi sorok. Már megírtam volna őket? Lehetséges. Vagy azért emlékszel rá, mert rólad szólnak? Mert már Veled is történt hasonló? Lehetséges. Azokról szól, akik részei voltak az életemnek. És arról, aki mindig is a része volt az életemnek, aki most is az, és az is lesz, még akkor is, ha jelen… Tovább »

Levelezések

Kedves Ádám! Régen beszéltünk. Most nézem csak, hogy mennyire régen. Talán emlékszel még, utoljára azt mondtam, hogy szabadságolom magam. Tőled. Hát úgy látom, túl jól sikerült. Jöttek a mindennapok és a teendők, és egyre messzebb löktek minket egymástól. Félek, hogy egyre nehezebb lesz innen visszatalálni. Mi történt velünk Ádám? Mire jók ezek a játszmák? És… Tovább »

Kedves Ádám!

Kedves családtagjaim, barátaim, ismerőseim, olvasóim, akik ismeretlenül is olvastok, szerettek, aggódtok értem! Jelentem: minden a legnagyobb rendben van. Amit írtam, nem azért írtam, mert nagy baj történt a mai napon vagy megbántott valaki. Az alábbi írás az elmúlt napok, hetek, hónapok gyűjtögetése, és egy helyen való robbanása, ahogy az már lenni szokott félig igazan, félig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!